051 370 627
Akcija!

Fyne Audio F501 Dark Oak floorstand zvučnici (par)

Floorstand HiFi zvučnik, 2.5-way sistem,  sa Point-source drajverom, dva 150mm bass/mid drivera, 25mm visokotonac, snaga 75W RMS

Original price was: 3.955 KM.Current price is: 2.595 KM.

Šifra artikla FYN42511 Kategorije , ,
Facebook
WhatsApp
Email

Opis

Samostojeći podni Floorstand zvučnik

 

Sa ovom serijom je sve počelo. Fantastične izrade i zvuka, Fyne Audio F501 je postavio nove standarde u svojoj klasi i dobitnik je najprestižnijih nagrada.

 

 

Dinamičan i realističan zvuk za muziku i film

Opseg F501 je podjednako impresivan sa filmovima koliko i sa muzikom. Fyne Audio tehnologija drajvera idealna je za artikulisanje najfinijih detalja filma sa vrhunskom preciznošću. Visoka efikasnost znači da serija F501 pruža nevjerovatno dinamične i realistične performanse bez obzira da li slušate DTS Master Audio ili Dolby True HD.

 

Inovacije za prefinjen zvuk, takozvani 2.5-way sistem

 

Point-Source dizajn gornjeg drajvera i dodatni bass/mid drajver

Dajući dodatnu širinu i snagu već prepoznatljivom zvuku serije F500, IsoFlareTM point source drajver je praćen odgovarajućim bas drajverom od 150 mm (6″). Ova kombinacija daje sjajnu stereo sliku sa mnogo detalja, a zbog BassTraxTM Tractrix difuzor sistema energija bas frekvencija se integriše ravnomjerno u prostoriju.

Induktori sa laminiranim jezgrom sa malim gubicima i polipropilenski kondenzatori audiofilskog kvaliteta se isključivo koriste u svim skretnicama serije F500. Rezultat je izuzetno čista putanja signala i veoma mali gubici u skretnici, obezbeđujući najbolju rezoluciju i detalje.

Njihov IsoFlareTM dizajn obezbeđuje konstantnu usmjerenost zvučnog talasa i pruža izvanrednu stereo sliku, a zvuk visokih frekvencija se savršeno stapa sa ostatkom miksa, dajući prirodan zvuk sa širokom zvučnom slikom.

 

Jedinstveni BassTrax sistem

Inovacija se nastavlja sve do kraja zvučnika, sa BassTrax sistemom portova. Umjesto da koristi osnovni bas port na prednjoj ili zadnjoj strani kućišta, Fyne Audio je razvio sofisticirani sistem portova koji se pokreće nadole. Usmjeravajući vazduh kroz profilisani difuzor, on se ravnomjerno raspršuje u prostoriji. Ovakav dizajn olakšava posao oko pozicioniranja zvučnika u prostoriji.

 

Vrhunski kvalitet završnih obrada

Umesto da koristi jeftin vinil, Fyne Audio je odlučio da koristi odabrane furnire od pravog drveta. Luksuzno dovršen, ovaj savremeni zvučnik dostupan je u black oak ili dark oak finišu i u crnoj ili bjeloj boji sa visokim sjajem. Povećavajući njegovu estetsku privlačnost, zvučnik ima blago zakrivljenu prednju i zadnju pregradu koja dodatno doprinosi akustičnim performansama.

 


 

Fyne Audio F501 osobine:

 • Sistem:  2.5-way sistem (dupli bass/mid driver), dvostruki bas izduv prema dole, BassTrax Tractrix difuzor
 • Preporučena snaga pojačala: 35 – 150 W
 • Kontinuirana RMS snaga: 75 W
 • Osjetljivost (2.83 V @ 1m): 90 dB
 • Nominalna impedansa: 8 Ω
 • Frekvencijski odziv (-6dB): 36 Hz – 34 kHz
 • Zvučnici: 1 x 150 mm IsoFlare point-source, multi-fiber bas/srednjetonska membrana s FyneFlute vješanjem i compression driver visokotoncem magnezijumske 25mm kupole, sistem feritnih magneta, 1 x 150 mm multi-fiber bas/srednjetonska membrana
 • Crossover (skretnica):  250Hz, 1.7 kHz
 • Tip skretnice:  2nd order low pass, 1st order high pass
 • Dimenzije (VŠD): 984 x 270 x 318mm
 • Masa:    18,9 kg (komad)
 • Završna obrada: Dark oak, tamni orah

Brand

Fyne Audio

Doživite fantastičan FYNE AUDIO zvuk u svom domu HiFi ili Home Cinema - šta god da je u planu uživaćete u Fyne Audio audiofilskom kvalitetu sve i jednog modela, od malih bookshelf zvučnika, pa sve do Vintage Classic serije koja nas vraća u zlatno doba HiFi prestiža.
Slični proizvodi