051 370 627
Akcija!

NAD C 328 Hybrid Digital DAC Amplifier pojačalo

Stereo HiFi pojačalo i DAC, linijski ulazi, MM Phono gramofonsko pretpojačalo, digitalni optički i coax ulazi, RMS kontinuirana snaga 2 x 40W sa THD < 0.03%,  daljinski upravljač

Original price was: 1.345 KM.Current price is: 1.149 KM.

Šifra artikla NAD25120 Kategorije ,
Facebook
WhatsApp
Email

Opis

Svestrano pojačalo idealno za ulazak u HiFi svijet audiofila

C 328 je klasično NAD visokokvalitetno HiFi pojačalo ma kojem je sve uzeto u obzir. Strujna kola niskog šuma, precizna volume kontrola i savršen stereo balans kanala – sve su to karakteristike C 328. Mogućnost povezivanja zvučnika raznih impedansi je dopunjeno velikim marginama opterećenja i donosi stabilnost u zvuku koja će prije svega zainteresovati audiofile istančanog sluha. C 328 takođe sadrži MM phono stage pretpojačalo za gramofone sa preciznim RIAA ekvilajzerom, velikom otpornošću na opterećenje i malog šuma – sve u cilju zadovoljavanja visokih audiofilskih zahtjeva za slušanje vynil ploča.

 

 

Linijski, phono i digitalni ulazi za sve izvore zvuka

Pored Phono gramofonskog ulaza tu su i linijski ulazi na C 328 koji mogu da prime bilo koji analogni izvor zvuka – CD, DVD, TV, TUNER. Ulazna impedansa je podešena da ulazna pretpojačala isporuče čist ton ultraniskog šuma što eliminiše degradaciju tona. C 328 takođe raspolaže headphone pretpojačalom za slušalice koje je pored konzumesrkih slušalica male impedanse u stanju da pogura i profesionalne studijske sušalice visoke impedanse. Linijski izlaz niske impedanse se može koristiti za spajanje subwoofera u zvučni sistem sa moćnim najnižim frekvencijama.
Tu su optički i koaksijalni ulazi za uređaje poput CD i BD/DVD plejera, digitalnih cable box sistema i radio tunera. te bilo koje druge audio komponente sa digitalnim izlazima

 

Spreman za Streaming

Sa podrškom za  Bluetooth možete direktno slušati muziku sa svog mobilnog uređaja i bilo kojeg streaming sistema. Njegova digitalna i Bluetooth strujna kola su viskoh performansi i korisnik će odmah osjetiti razliku šta je ranije smatrao Bletooth zvukom, a šta kada koristi NAD C 328.

 

 

Sofisticirano pojačalo 2 x 40W RMS sa THD < 0.03%

NAD C 328 pojačalo ima Class D dizajn. NAD tehnologija isporučuje jedna od najboljih D class pojačala koja se koriste u HiFi audiofilskom svijetu. Isporučuju linearan ton preko širokog frekvencijskog opsega i konzistantan rad kroz razne impedanse zvučnika što dramatično podiže klasu tona koji C 328 isporučuje.

Napajanje ugrađeno u C328 je u stanju da isporuči 100W snage zvuka u svakom trenutku. Njegovo ekstremno efikasno pojačalo daje skoro perfektnu regulaciju voltaže u svim uslovima rada što je osnovni preduslov za čist ton bez šuma i pozadinskih prizvuka sa fantastičnih THD < 0.03%.

C 328 ima podešenu verziju dokazane Hypex UcD izlazne sekcije pojačanja. To omogućava veliko pojačanje sa neznatnim izobličenjem zvuka. C 328 je savršeno pojačalo za sve koji žele da uđu u svijet audiofila i ljubitelja muzike.

 

AMX i Crestron podrška

NAD je ceritifikovan partner sa  AMX i Crestron i u C 328 u potpunosti podržava eksterne uređaje sa ovim protokolima.
RS-232 konektor omogućava spajanje na  bilo koji Windows PC koji će omogućiti daljinsku kontrolu pojačala sa AMX i Creston sistemima.  Pomoću ovog porta se takođe radi ažuriranje firmvera na C 328.


 

Osobine i detalji

 • Snaga kontinuirana RMS: 40W na oba zvučnika (8Ω i 4Ω) THD < 0.03%
 • Bluetooth prijem
 • MM Phono Input pretpojačalo za gramofon
 • Analogni linijski ulazi
 • SPDIF Coax i optički digitalni ulazi
 • Subwoofer Out izlaz
 • Headphone Amplifier za pro klasu slušalica
 • Bass EQ
 • IR Remote daljinski upravljač
 • Dimenzije 435 x 70 x 285 mm
 • Masa 4.9 kg

Brand

NAD

NAD je renomirani proizvođač audio opreme poznat po svojoj predanosti visokom kvalitetu zvuka i inovativnim tehnološkim rješenjima. Njihovi audiofilski proizvodi uključuju pojačala, pretpojačala, CD plejere, streamere i druge HiFi komponente koje pružaju vrhunski audio doživljaj i izvanrednu vrijednost.  NAD Electronics osnovani 1972 u Londonu, Engleskoj, danas sa sjedištem u Pickeringu, Ontario, Kanada.  
Slični proizvodi