051 370 627
Akcija!

Pro-Ject JUKE BOX E1 HiFi Set kućni stereo sistem

Kompletan kućni HiFi sistem, gramofon, pojačalo, zvučnici, snaga 2 x 50W, Orotofon zvučnica u setu, kablovi za spajanje zvučnika, daljinski upravljač

Original price was: 1.722,00 KM.Current price is: 1.655,00 KM.

Šifra artikla 51342010 Kategorija Tag
Facebook
WhatsApp
Email

Opis

Audiofilski HiFi kućni muzički sistem

 

Gramofon sa Ortofon zvučnicom, integrisano pojačalo, Bluetooth prijem i dvosistemski 5” zvučnici audiofilskog bass-reflex dizajna

Izbor zvučnika, pojačala i gramofona je danas veliki i uvijek se možemo baciti u potragu za najboljim kombinacijom za naš zamišljeni HiFi sistem.
Nekada korisnik nema vremena za opširno istraživanje bezbrojnih kombinacija i želi brzo i jednostavno rješenje za uživanje u svojoj kolekciji vynil ploča. Pro-Ject Juke Box E1 HiFi Set je kompletan sistem za slušanje ploča – gramofon sa ugrađenim kertridžom, integrisano 2 x 50W HiFi pojačalo i par 5” zvučnika kvaliteta studio monitora.

 

 

Pro-Ject Juke Box E1 HiFi Set ukratko:

 

 • Cjelokupno rješenje za kućni stereo HiFi muzički sistem: gramofon, pojačalo, zvučnici
 • Gramofon sa phono preampom i Ortofon kertridž zvučnicom, Belt Drive pogon
 • Ugrađeno 2 x 50W stereo pojačalo, 4Ω, Bluetooth prijemnik, dodatni line in ulaz
 • Daljinski upravljač u paketu, displej i enkoder na gramofonu za izbor i kontrolu inputa i glasnoće
 • Zvučnici dvosistemski sa 5” bass/mid drajverom i bass reflex otvorom specijalno upareni sa pojačalom, raskošan i živahan ton velike dinamike
 • U paketu prekrivač protiv prašine, daljinski upravljač, zvučnički kablovi, DC adapter za napajanje gramofona

Pro-Ject Juke Box E1 belt drive gramofon

Juke Box E1 je belt drive gramofon sa novodizajniranom ručkom i headshell glavom za zvučnicu. Sve na gramofonu je dizajnirano za poboljšanje reprrodukcije ploča – antiresonantni tanjir, prigušeni DC motor i nova elektronska kontrola brzine okretanja. Gramofon dolazi sa montiranom Ortofon OM5e zvučnicom i iglom i Phono premp gramofonskim pretpojačalom.

 

2 x 50W pojačalo, Bluetooth prijemnik, Line in ulaz

U gramofon je integrisano 2 x 50W stereo HiFi pojačalo sa stereo izlazima na 4Ω. Pored gramofona pojačalo daje još dva dodatna izvora muzike. Tu je Bluetooth prijemnik na koji možete povezati svoj mobilni telefon, a na raspolaganju je i Line in stereo ulaz za spajanje drugog linijskog izvora poput CD plejera, računara ili Tunera.
Pro-Ject Juke Box E1 HiFi Set je odlično rješenje za kompletan kućni HiFi muzički stereo sistem sa gramofonom u centralnoj poziciji.

 

Pro-Ject Box 5” dvosistemski bass reflex zvučnici

Zvučnik je fino usviran da izbaci najniže frekvencije i zadrži živahnu dinamiku muzike. Ima izuzetno mali kolorizaciju i transparentnost u domenu studijskih monitora. Iako je zvučnik manji sa  5” bass/mid driverom, odziv basa je brz i bogat što je veoma važno u svakom dobrom kućnom HiFi sistemu.
Specijalno je dizjaniran da radi sa Pro-Ject Juke Box E1 gramofonom i njegovim 2 x 50W pojačalom, ali bez problema ga možete koristiti i sa drugim pojačalima raspona snage od 10W do 150W.
Povežite zvučnike sa gramofonom pomoću kablova koji su u paketu i sva podešavanja su gotova. Spremni ste za odmor i uživanjwe u muzici.

 

Box 5 zvučnici osobine:

 • Osjetljivost: (1W/1m) 86dB
 • Preporučena snaga pojačala: 10 do 150 W
 • Visokotonac: 25mm Ø silk-dome, neodimijumski Neodynium magnet
 • Bass/mid driver: 130mm Ø fiberglass cone
 • Frekvencijski odziv: 55Hz – 20kHz
 • Impedansa: 4 – 8 Ω
 • Dimenzije: 160 x 255 x 210mm
 • Masa: 4,2kg

 

 

 

Brand

Pro-Ject

Hear it. Feel it. Made in EU - Czech Republic Gramofoni, HiFi elektronika, zvučnici i oprema Nastali u vrijeme kada je digitalna tehnologija lansirana u stratosferu, a vynil ploče proglašene zastarjelim, Pro-Ject nikada nisu odustali od vjerovanja da je gramofon najjednostavniji i najbolji način slušanja muzike.