051 370 627
Akcija!

Pro-Ject T1 High Gloss Black OM5E gramofon

Pro-Ject T1 je prvi iz T serije gramofona. Belt-drive pogon, ugrađena Ortofon OM5E zvučnica, jednodijelna aluminijumska ručka, stakleni tanjir,  premium izrada bez plastike.

Original price was: 899 KM.Current price is: 768 KM.

Šifra artikla 51390040 Kategorija
Facebook
WhatsApp
Email

Opis

Audiofilski dizajn u pristupačnijoj klasi. Gramofon za nove generacije ljubitelja analognog zvuka vinil ploča.

 

Ugrađena Ortofon OM5E zvučnica sa eliptičnom iglom za detaljan odziv, stakleni anti-resonant tanjir


Premium materijali (bez plastike), stilizovana estetika, bogat i energičan zvuk


Proizveden u Evropi (Češka republika) u fabrici gramofona koja već decenijama razvija tehnologije i stiče ogromna iskustva, T1 je postao pravi HiFi dragulj koji izgleda i zvuči odlično. Elegantna CNC obrađeno postolje bez plastičnih dijelova pažljivo je proizvedeno kako bi se osiguralo ton bez prizvuka neželjnih rezonanci. Staklena ploča je masivnog dizajna sa jedinstvenom audiofilskom estetskom. Noge gramofona imaju specjalnu izolacijsku ulogu u sprečavanju ambijentalnih vibracija.

 

T1 High Gloss Black OM5E gramofon ukratko:

 

  • Dolazi za Ortofon OM5E zvučnicom, manuelni gramofon
  • Belt-drive pogon sa sinhronizovanim motorom, silikonski remen
  • Masivan 8mm stakleni anti-resonant tanjir sa filcanom podlogom za zaštitu ploča
  • Masivna i čvrsta šasija, nogice koje apsorbuju vibracije
  • Visokoprecizna jednodijelna aliminijumska ručka male mase
  • Pozlaćeni kontakti konekcija
  • Elegantan poklopac protiv prašine
  • Ručno izgrađen u EU – Češka republika

 

Ortofon OM5E zvučnica (kertridž)

Eliptična igla daje detaljan muzički odziv. Ortofon OM 5E Moving Magnet zvučnica daje pravi HiFi ton bez uštede u izradi koja bi rezultovala degradacijom tona. Uživajte u punom tonu vaše kolekcije vinil ploča.

 

 

Aluminijumska jednodijelna ručka

T1 ručka je noviji model zasnovan na prijašnjem Pro-Ject dizajnu. Sada je izvedena u jednodijelnom formatu u potpunosti proizvedena od aluminijuma. Ležajevi malof trenja garantuju apsolutnu preciznost u upotrebi. Ugrađena headshell glava za zcučnicu neće uzrokovati nikakve dodatne vibracije i to je veliki napredak u poređenju sa odvojivim ili ljepljenim glavama.

 

Belt-drive pogon, anti-resonant mehanizam

Motor na belt-drive remenski pogon je instaliran na sopstveni tanjir koji je montiran na ultraprecizni 0.001mm ležaj sa ojačanom stainless steel osovinom. Motor je elektronski kontrolisan i obezbjeđuje uglađene rotacije bez rezonantnih prizvuka.

Brand

Pro-Ject

Hear it. Feel it. Made in EU - Czech Republic Gramofoni, HiFi elektronika, zvučnici i oprema Nastali u vrijeme kada je digitalna tehnologija lansirana u stratosferu, a vynil ploče proglašene zastarjelim, Pro-Ject nikada nisu odustali od vjerovanja da je gramofon najjednostavniji i najbolji način slušanja muzike.