051 370 627

Quad ERA-1 planar premium slušalice

1.444 KM

Šifra artikla 52247010 Kategorija
Facebook
WhatsApp
Email

Opis

ERA-1 – slušalice sa planar dijafragmom

Kako bi stvorili ERA-1 – prve slušalice sa Quad logom – razvijen je planar magnetni drajver koji isporučuje brze tranzijente, a otvorenog je i transparentnog tona. Za razliku od “standardnih” slušalica čiji su konusni dinamički drajveri proizvedeni sa većim tolarancijama, planar dijafragme odlikuje daleko veća preciznost izrade i sofisticiraniji mehanizam rada magnetne tehnologije.

 

Napredna planar tehnologija za nenadmašne tonske karakteristike

Quad je razvio naprednu planar magnetnu tehnologiju koja obezbjeđuje prirodniji i precizniji ton, vjerniji izvornom snimku sa svim detaljima i nijansama glasa i instrumenata koje su mikrofoni uhvatili u studiju .

Quad ERA-1 sadrži ultratanku aktivnu dijafragmu koja je tanja od vlasi kose, a istovremeno je ekstremno jaka i elastična, a zanemarivo je male mase. Sistem se sastoji od precizno aranžiranog magnetnog slijeda komponenti dizajniranog da pojača osjetljivost i konzistenciju polja sila preko drajvera što rezultuje detaljnim zvukom.

Patentovana nelinearna tehnologija za suzbijanje vibracija dozvoljava da drajver nesmetano isporučuje najširi frekvencijski opseg sa superirono čistim tonom. Komore (kućišta) iza drajvera su specijalno dizajnirana za održavanje optimalnih akustičnih performansi slušalica.
Drajveri su međusobno precizno upareni kako bi obezbjedili najbolju moguću stereo sliku.

Model ERA-1 specifikacija

  • Tip: slušalice sa planar dijafragmom
  • Impedansa 20Ω
  • Osjetljivost 94 dB/mW
  • Frekvencijski odziv 10 – 40,000Hz
  • Total Harmonic Distortion ≤0.2% (1kHz,100dB)
  • Ulazna snaga 100mW
  • Masa (bez kabla) 420g

Brand

Quad