051 370 627
Akcija!

Rega Elys 2 igla zvučnica

Made in Essex, England

Original price was: 455 KM.Current price is: 395 KM.

Šifra artikla REG90810 Kategorija
Facebook
WhatsApp
Email

Opis

Ručno rađeni stereo cartridge

 

Made in Essex, England

Višestruko nagrađivani Elis 2 ketridž daje čist zvuk, sjajnu stereo sliku i zvučne performanse zbog kojih će te se ponovo zaljubiti u vaše vinil ploče. Savršena nadogradnja za Rega Planar 2 gramofon, a idealan partner sa Planar 3 i Planar 6 modelima.

 

 

Eliptični profil igle

Svaki Rega MM kertridž je pažljivo ručno sastavljen po najvišim standardima. Procedura dizajna i montaže je fokusirana na jedan jednostavan cilj – što više muzike i dobrog zvuka sa vašeg vinila.
Svaki Elis 2 koristi par paralelno ručno namotanih zavojnica. Dva seta namotaja se zatim pažljivo sklapaju i postavljaju na tjelo kertridža. Jedinstveni dizajn Rega kertridža poboljšava performanse eliminacijom mehaničkog spoja između kućišta igle i glavnog tjela. Svaki kertridž se zatim testira 48 sati kako bi osigurale sve striktne tolerancije za svaki model prije pakovanja ili postavljanja na Rega gramofon.


 

Tehnička specifikacija

  • Izlaz: 6.8 – 7.2 mV
  • Eliptična igla
  • Rega montaža na tri oslonca
  • Paralelni namotaji po visokim specifikacijama
  • Plava boja
  • Tracking pritisak: ​1.75g

Brand

Rega

Rega Research Ltd. - Made in Essex, England Za svoju bogatu istoriju od osnivanja 1973. Rega ime je postalo globalno cijenjeno u svijetu gramofona, ručki gramofona i zvučnica. U svojoj fabrici u Essex, Engleskoj ručno sklapaju kvalitetne komponente u Rega proizvode. Tokom zadnjih 50 godina Rega logo je redovan na stranicama specijalizovanih magazina koji nagrađuju kvalitetne proizvode iz HiFi svijeta.
Slični proizvodi