051 370 627
Akcija!

Technics SA-C600 Network CD Reciever

Audio risiver, 2 x 60W stereo pojačalo, internet streaming, CD player, radio, USB playback, Bluetooth, Chromecast i Multi-room, optičke i analogne konekcije, daljinski upravljač

Original price was: 2.255 KM.Current price is: 1.955 KM.

Šifra artikla TCH90300 Kategorije ,
Facebook
WhatsApp
Email

Opis

Technics SA-C600 je risiver koji ima sve potrebno za kućni sistem – samo dodajte zvučnike

 

Moćno pojačalo, CD player, DAB/FM tuner i široki izbor streaming opcija.

Premium-class kućni risiver koji će vas vjerno služiti koji god medij da vam je omiljeni.

 

Technics SA-C600 je perfektan partner za Technics (i druge naravno) gramofone. SA-C600 je kućni audio sistem koji će vas vjerno služiti koji god medij da vam je omiljeni. Ima sve potrebno za kućni audio sistem, samo dodajte dobre zvučnike. Internet streaming servisi, Bluetooth i WiFi, CD plejer, Radio Tuner, mrežno Ethernet uvezivanje, analogne i optičke veze za povezivanje raznih izvora zvuka, sve to je sadržano u ovom muzičkom sistemu.
Technics nisu zaboravili svoje korisnike gramofona, u SA-C600 ugrađen je MM Phono stage gramofonski preamp.

 

 

SA-C600 ukratko:

  • Kompletan kućni audio sistem sa višestrukim izvorima muzike i sa ugrađenim pojačalom
  • Stereo pojačalo snage 2 x 60W širokog frekvencijskog opsega
  • Internet streaming servisi, Bluetooth i WiFi, CD plejer, Radio Tuner, mrežno Ethernet uvezivanje, analogne i optičke veze za povezivanje raznih izvora zvuka
  • mogućnost povezivanja za kompletan kućni multiroom sistem
  • Space Tune™ preseti za perfektno prilagođavanje zvučnog sistema u prostoru
  • Daljinski upravljač u paketu

 

2 x 60W stereo pojačalo, Twin Power dizajn

SA-C600 risiver sa kvalitetnim stereo pojačalom. Zvuk visoke rezolucije pogonjen je stereo pojačalom snage 2 x 60W koje ima široki 20Hz do 20kHz frekvencijski opseg.
Twin Power dizajn koji je upotrebljen kod ovog risivera se ondosi na to da pojačalo ima nezavisno napajanje od drugih ugrađenih kola. Na taj način se maksimalno umanjuje mogućnost da dođe do šumova koja se generišu u raznim elektronskim sklopovima. Pojačalo ima svoje napajanje za čist zvuk i veliki dinamički opseg.

Jedan uređaj za sve izvore muzike- bukvalno sve

Technics SA-C600 je  ima opširan izbor za izvor muzike. Tu su internet streaming servisi (Spotify, TIDAL, Deezer…), bežično povezivanje sa mobilnim uređajima, Ethernet mreža, Tuner radio, CD player, bežično WiFi i Bluetooth povezivanje sa mobilnim uređajima ili klasično žičano uvezivanje sa analognim ili digitalnim optičkim uređajima.
Streaming uključuje Chromecast, AirPlay 2, Bluetooth i cijelu selekciju muzičkih streaming servisa. Kada hoćete nešto klasičnije tu je DAB/FM tuner radio ili CD plejer za vašu kolekciju CD diskova ili najcjenjeniji od svih, gramofon za kolekciju vinyl ploča.

 

Zvučna poboljšanje sa JENO

Technics su sigurno znali šta je potrebno da SC-C600 isporuči odličan zvuk iz ovako kompaktnog uređaja. Da bi umanjili izobličenja na apsolutni minimum korištena je JENO (Jitter Elimination and Noise-shaping Optimization) mašina. Technics sistem umanjuje treperenja na cijelom frekvencijskom opsegu što doprinosi kristalno-čistom zvuku.

 

Multi-room kompatibilnost

Raspolagajući posljednjom generacijom streaming tehnologije, SA-C600 se uklapa u Multi-Room sisteme na dva načina. Birajte između Apple AirPlay 2 ili Chromecast zvučnika u sistemu. Technics Audio Centre app će uvezati sve druge Technics kompatibilne uređaje preko Chromecast.

 

CD player i DAB/FM tuner visoke klase, Phono MM preamp

Koristeći decenije iskustva sa CD plejerima, Technics su još jednom proizveli plejer superuglađenog i detaljnog zvuka. Bez obzira što je fokus sistema na internet streamingu Technics su mislili i na eventualne kolekcije CDova koje su korisnici marljivo skupljali decenijama.
Ugrađeni DAB/FM tuner takođe dozvoljava da slušate svoje najomiljenije lokalne i nacionalne radio stanice.
Kao što je i očekivano od brenda koji je megapopularan po svojim gramofonima, Technics SA-C600 je dobio ugraženo phono pretpojačalo za direktno spajanje gramofona. na taj način možete spojiti gramofon sa MM (moving Magnet) kertridžom koji nije opremljen phono stage izlazom. Phono pretpojačalo isporučuje dinamičan ton i veoma je otporno na izobličenja zvuka.

 

Nisu zaboravljeni ni televizor, gramofon, USB stick i drugi plejeri

Pored pomenutih streaming servisa, Bluetooth, radio i CD plejera, SA-C600 ima još aduta u rukavu. Spojite optičkim kablom svoj TV ili konzolu za igrice, sa 3.5mm džek analogim konektorom spojite svoj gramofon (mora imati phono preamp) ili bilo koji drugi izvor linijskog signala. USB-A ulaz omogućava da priključite svoj memory USB stick ili hard drive i uživate u svojoj ličnoj kolekciji mp3, wav, FLAC, AIFF, AAC sa rezolucijom i do 384 kHz, 32-bit.

 

 

Brand

Technics