Akcija!

Technics SU-GX70EG Network Audio Amplifier

3.495,00 KM

Stereo pojačalo risiver, 2 x 80W, online streaming, Bluetooth, analogne i digitalne konekcije, TV, USB, FM radio, USB

Šifra artikla TCH25120 Kategorija
Facebook
WhatsApp
Email

Opis

Jedno stereo pojačalo za sve moguće konekcije: streaming, digitalne i analogne, TV, FM Radio, Bluetooth, Phono, USB

 

Koji god da imate izvor zvuka, Technics SU-GX70 će ga pokriti. Sa Google Chromecast platformom ugrađenom u sistem povezaćete se na veliki izbor streaming servisa kao što su Spotify, TIDAL, Deezer, Amazon Music i drugi. Bluetooth i AirPlay 2 su takođe dostupni. Za TV tu je HDMI (ARC). USB portovi podržavaju razne media plejere dok digitalne i analogne konekcije obezbjeđuju sve ostale izvore zvuka, računajući i Phono MM pretpojačalo za gramofone.

 

Technics SU-GX70 ukratko:

 

  • Stereo pojačalo risiver sa mnoštvom ulaznih konekcija za najrazličitije izvore zvuka
  • Online streaming, Bluetooth, HDMI Arc, analogne, digitalne, Phono MM preamp, USB
  • Snaga pojačala 2 x 80W (min 4Ω)
  • Premium Technics zvuk – JENO tehnologija
  • Space Tune fino podešavanje zvuka u prostoru
  • Napredni networking sa Chromecast, Apple AirPlay 2 i Bluetooth
  • Streaming sa omiljenih FM radio stanica

 

Premium Technics zvuk – JENO tehnologija

U srcu ovog risivera je digitalno pojačalo sa Technics JENO tehnologijom. Da bi umanjili izobličenja na apsolutni minimum korištena je JENO (Jitter Elimination and Noise-shaping Optimization) mašina. Technics sistem umanjuje treperenja na cijelom frekvencijskom opsegu što doprinosi kristalno čistom zvuku koji god izvor zvuka da koristite.

 

2 x 80W stereo pojačalo, Twin Power dizajn

SU-GX70 je risiver sa kvalitetnim stereo pojačalom. Zvuk visoke rezolucije pogonjen je stereo pojačalom snage 2 x 80W koje ima široki 20Hz do 20kHz frekvencijski opseg.

Twin Power dizajn koji je upotrebljen kod ovog risivera se ondosi na to da pojačalo ima nezavisno napajanje od drugih ugrađenih kola. Na taj način se maksimalno umanjuje mogućnost da dođe do šumova koja se generišu u raznim elektronskim sklopovima. Pojačalo ima svoje napajanje za čist zvuk i veliki dinamički opseg.

 

Space Tune fino podešavanje zvuka u prostoru

Pomoću Technics Audio Centre app (samo za Apple iOS) možete perfektno prilagoditi zvučni sistem prostoru u kojem se nalazi. Izaberite jedan od četiri preseta (‘Free’, ‘Wall’, ‘Corner’ ili ‘Shelf’) za monentalno uživanje u muzici.

 

Napredni networking sa Chromecast, Apple AirPlay 2 i Bluetooth

Ugrađeni Chromecast je savršen partner za Android smartphone uređaje. Daje jednostavan pristup širokom izboru muzičkih i podcast aplikacija koje ćete kontrolisati sa mobilnog uređaja.
Ugrađeni Apple AirPlay 2 daje opciju streaminga muzike sa Apple iPod Touch, iPhone, iPad i drugih kompatibilnih Apple uređaja bežično. Bluetooth daje brzi pristup svima koji žele da puste muziku sa telefona bežično kada je WiFi nedostupan.

 

Streaming sa omiljenih FM radio stanica

Pored kompatibilnosti sa Spotify, TIDAL, Amazon Music, Deezer i Internet radio stanica, SU-GX70 daje i mogućnost slušanja muzike na tradicionalnim FM radio stanicama jer ima ugrađen radio FM tuner.

 

Spojite TV

HDMI ARC konekcija je rijetko dostupna na stereo risiver pojačalu i omogućava spajanje TV-a sa vrhunskim audio kvalitetom. Ovo je briljantna opcija za podizanje kvaliteta zvuka sa TV-a kroz klasično stereo kućno pojačalo.

 

Phono MM ulaz za gramofon

Na SU-GX70 je ugrađeno kvalitetno Phono MM (Moving Magnet) pretpojačalo za gramofone. Na taj način možete spojiti gramofone koji nemaju ugrađen preamp i to u audiofilskom maniru fantastičnog signala sa minimalnim nivoom šumova i neželjnih prizvuka.

 

Spojite sve ostalo

USB portovi omogućaaju spajanje USB stikova, Hard diskova i PC računara. Dodatni konektori, analogni i digitalni, omogućavaju spajanje Blu-ray/DVD/CD playera, konzola za igre ili set-top TV boxova.

Provjera dostupnosti