051 370 627
Akcija!

Wharfedale EVO 4.4 White Oak zvučnici (par)

Floorstand podnostojeći tower Hi Fi zvučnici, trosistem, bass reflex kabinet, Kevlar bass woofer 6.5”, srednjetonac 2”, visokotonac AMT ribon, impedansa 8Ω,  za pojačala od 30W do 200W snage

Original price was: 3.799 KM.Current price is: 3.200 KM.

Šifra artikla 86942254 Kategorije , Tag
Facebook
WhatsApp
Email

Opis

”Wharfedale Evo zvučniti ostaju nepobijeđeni.” ’What Hi-Fi?’ 2022 dobitnik nagrade

 

 

Savršen klasični stereo HiFi par odličan i za prednje Home Cinema zvučnike, za pojačala 30 do 200W snage

Sa visinom od preko jednog metra EVO 4.4 su adekvatno rješenje za srednje do velike sobe. Možete ih gurata počalima raspona snage od 30W do 200W. Savršeno će se ponašati kao klasični stereo par HiFi zvučnika ili prednji par zvučnika za premium home cinema kućno kino.

 

Ozbiljna tehnologija kod legendarnog brenda sa HiFi zaostavštinom

Wharfedale je jedan od najpoznatijih britanskih proizvođača HiFi zvučnika. EVO 4.4 održava bogatu HiFi zaostavštinu brenda, ali baz da bude ograničen u moderna vremena naprednih tehnologija. EVO 4.4 ima tehničke karakteristike koje se lako izdižu iznad konkurentskih rivala. Njegov Air Motion Transformer tweeter visokotonac, soft dome mid-range drajver, dupli Kevlar bass i SLPP bass reflex sistem – sve ovo čini da se EVO 4.4 može porediti sa zvučnicima duplo veće cijene.

 

Air Motion Transformer tweeter visokotonac za super detaljan zvuk

Napredni AMT (Air Motion Transformer) tweeter visokotonci isporučuju visoke frekvencije koje EVO 4.4 postavljaju za vođu cijele cjenovne klase zvučnika. EVO 4.4 daje visokokonzistentne i precizne visoke koji imaju brzi odziv za bilo koji tip zvuka koji reprodukuju. Za stravstvene audiofile to znači da će više uživati u omiljenoj muzici.

 

Mid-range srednjetonci za vokale koji se ističu

Soft Dome mid-range srednjetonski drajveri specijalno poboljšavaju reprodukciju vokala i takvim tonom često raspolažu audiofili koji su zvučnike platili, dva, tri pa i četiri puta više.  Vokali su čisti, precizne reprodukcije do najsitnijih nijansi sve do uzdisaja ukoliko ih je snimatelj uhvatio u studiju. I drugi instrumenti koji se kreću u srednjem opsegu poput gitara u velikoj mjeri profitiraju od ovih naprednih srednetonskih drajvera.

 

Moćan odziv bassova

Sa duplim pletenim Kevlar bass konusnim membranama EVO 4.4 zvučnicima neće nedostajati najnižih frekvencija. Kombinovani sa velikim kabinetom bass drajveri pokreću mnogo zraka što će omogućiti da uživate u najnižim tonovima muzike ili filmskih efekta. Bass port otvori okrenuti prema dole čine da je zvučnik lakše pozicionirati u prostoru jer ne morate toliko voditi brigu o udaljenosti od zida.

 

Prelijepi kabineti koji poboljšavaju ton

Dostupni u crnom, bijelom i walnut finišu kabineti se fino uklapaju i enterijer sobe. Obline koje odlikuju EVO 4.4 nisu samo vizelni dodatak već doprinose poboljšanju zvuka. Zabljene stranice pomažu u razbijanju unutrašnjih valova koji izazivaju niske distorzije. Unutrašnje uvezivanje strana kabineta i kompozitno dampovanje takođe pomažu u umanjenju izobličenja i čine zvuk uglađenim koliko je god to moguće. Niko neće ostati tavnodušan kada čuje EVO 4.4.


 

Specifikacija

 • Trosistemski “floorstand” zvučnik
 • Bass reflex tip kabineta
 • Bass drajver 2 x 6.5” (165mm) woven Kevlar® cone
 • Srednjetonac: 2”(50mm) Soft Dome
 • Visokotonac: 30x60mm AMT (Air Motion Transformer) tweeter ribon
 • Osjetljivost (2.83V @ 1m): 89dB
 • Preporučena snaga pojačala: 30-200W
 • SPL maks.: 107dB
 • Nominalna impedansa: 8Ω
 • Minimalna impedansa: 4.3Ω
 • Frekvencijski odziv (+/-3dB): 44Hz ~ 22kHz
 • Bass ekstenzija (-6dB): 38Hz
 • Frekvencija skretnice: 1.4kHz, 4.7kHz
 • Dimenzije (V x Š x D): 1060 x 250 x (340+10)mm
 • Masa: 25.6kg komad

 

 

Brand

Wharfedale

Za sve kojima HiFi predstavlja duboku strast, Wharfedale omogućava da u muzici uživaju na propisan način. Legendarni Linton i Denton, a onda proslavljena Diamond serija postavili su Wharfedale na HiFi tron najprodavanijih modela zvučnika zadnjih 50 godina - i redovno pohvaljenih i nagrađenih od svih relevantnih HiFi medija.