051 370 627
Akcija!

Audio Technica AT-LPW 40 gramofon

Belt-Drive gramofon za uživanje u brižno biranoj kolekciji vinila. Fino podešavanje ruke, odličan ton, fenomenalan izgled.

Original price was: 892 KM.Current price is: 744 KM.

Šifra artikla 03490102 Kategorije ,
Facebook
WhatsApp
Email

Opis

Audio-Technica AT-LPW40WN – belt drive gramofon fantastičnog dizajna

Njegov dobar izgled sa finišom od orahovog drveta prati i njegova pouzdanost i odličan kvalitet zvuka i sigurno će oživjeti vašu kolekciju ploča tj. vinila. Omiljene ploče sa toplim analognim zvukom koji samo vinil može proizvesti baš onako kako ga umjetnici i zamišljaju.

Specifikacija

  • Tip:         Belt-drive manuelni gramofon
  • Motor:  DC servo sa “Active Speed Stabilization” sistemom kontrole brzine
  • Pogon:  “Belt drive” sistem sa remenom
  • Brzine:  33-1/3 RPM, 45 RPM
  • Tanjir :     liveni aluminijum

AT-LPW40WN gramofon je u MDF kućištu, napa poznat kao medijapan. Takva konstrukcija ograničava neželjeno rezonovanje i tu je radi poboljšanja kvaliteta zvuka. Preklopni poklopac za prašinu štiti gramofon i može se zatvoriti dok se ploča reprodukuje. Lagana „ruka“ od karbonskih vlakana sa podesim pritiskom igle pruža izvanredne performanse.
Vaše ploče će zvučati bolje nego ikad sa AT-VM95E phono kertridžom koji ima eliptičnu iglu i izuzetno je „nježna“ prema žljebovima vinila, tako da se vaše vrijedne ploče neće nepotrebno trošiti.

Audio-Technica AT-LP40WN može svirati na dvije brzine. Odaberite između 45 ili 33-1/3 RPM pomoću dugmeta i možete slušati svaku ploču proizvedenu od 1950-ih, uključujući manje ploče od 7” i singlove od 12”.
Slušajte svoj omiljeni vinil tako što ćete povezati AT-LP40WN na eksterne zvučnike pomoću RCA (činč) konektora. Zahvaljujući ugrađenom pretpojačalu i njegovim podešavanjima gramofon možete povezati sa raznim audiofilskim hi-fi komponentama, bilo da imaju namjenski phono ulaz ili ne.

Brand

Audio-Technica