051 370 627
Akcija!

Rega NEO PSU MK2 napajanje za gramofone

Napajanje za Rega kompatibilne gramofone, premium audiofilska oprema

Original price was: 644 KM.Current price is: 575 KM.

Šifra artikla REG90900 Kategorije , ,
Facebook
WhatsApp
Email

Opis

NEO PSU MK2 turntable power supply napajanje

 

Napajanje za Rega kompatibilne gramofone, premium audiofilska oprema

Nova verzija Neo MK2 je upakovana  u preoblikovano kućište kako bi se vizuelno uskladila sa ostalim proizvodima u asortimanu. Neo MK2 PSU je napredno napajanje za gramofon koje omogućava fino podešavanje brzine i sadrži napredno kolo protiv vibracija motora. Neo MK2 je premium dodatak svakom kompatibilnom Rega gramofonu jer umanjuje buku motora i poboljšava stabilnost brzine tj. tačnost rotacija.

 

Neo MK2 PSU je kompatibilan sa sljedećim modelima Rega gramofona:

P3-24 / RP3 / Planar 3 od 2016. godine do danas / RP6 / P5 / P7 / RP40 specijalno izdanje / RP8 Ii bilo koji stariji model Rega gramofona koji je opremljen 24V nadogradnjom.

 

Koristeći isti DSP (digitalno obrada signala) generator koji se nalazi u napajanju Planar 10, Neo MK2 je izgrađen na kristalu visoke stabilnosti.
DSP generator će podijeliti tačan signal sa kristala na tačnu frekvenciju potrebnu za okretanje tanjira na odabranoj brzini dok proizvodi gotovo savršen sinusoidalni oblik talasa za pokretanje 24V motora. Fino podešavanje brzine vrši se putem zadnjeg panela koristeći priloženi Neo alat za podešavanje (u paketu).

Modeli gramofona Planar 6 i Planar 8 koji uključuju Neo napajanje sada se isporučuju sa MK2 Neo kao standardnom opremom.

Brand

Rega

Rega Research Ltd. - Made in Essex, England Za svoju bogatu istoriju od osnivanja 1973. Rega ime je postalo globalno cijenjeno u svijetu gramofona, ručki gramofona i zvučnica. U svojoj fabrici u Essex, Engleskoj ručno sklapaju kvalitetne komponente u Rega proizvode. Tokom zadnjih 50 godina Rega logo je redovan na stranicama specijalizovanih magazina koji nagrađuju kvalitetne proizvode iz HiFi svijeta.