051 370 627

Audiolab 9000A Silver integrisano pojačalo

Kombinacija vrhunskog kvaliteta zvuka, svestranosti i stila stavljaju novi Audiolab 9000A u sam vrh ponude  Audiolab integrisanih pojačala.

4.544 KM

Šifra artikla 01025055 Kategorije ,
Facebook
WhatsApp
Email

Opis

Hi-fi integrisano pojačalo sa stilom

 

U samom vrhu Audiolab ponude integrisanih pojačala je 9000A model.

Dodajte odgovarajući par zvučnika, priključite svoje komponente, a zatim se zavalite i uživajte u muzici. Fleksibilnost je ključna riječ za ovo pojačalo. Sa više digitalnih i analognih ulaza, sa lakoćom možete upravljati strimerima, CD playerima i gramofonima. Mogućnost da radi kao integrisano pojačalao pretpojačalo ili pojačalo snage vam omogućava da ga koristite u različitim konfiguracijama.

 

Glavne osobine

  • 2-kanalno HiFi pojačalo
  • 100W po kanalu na 8Ω
  • ESS 9038PRO 32-Bit DAC
  • Bluetooth povezivanje sa aptX HD
  • 3” Full-Color IPS LCD displej
  • 2 x Digital Coaxial & 2 x Optical ulazi
  • 1 x XLR, Phono (MM) & Power Amp ulazi
  • 1 x USB-B ulaz za digitalne formate
  • PCM Audio do 32-Bit/768 kHz & DSD512
  • MQA, FLAC, ALAC, AIFF & WAV podrška

LCD ekran na prednjoj ploči

Novo za seriju 9000 je LCD ekran koji prikazuje širok spektar interaktivnih informacija. Odaberite između prikaza izvora, kvaliteta muzičke datoteke, lijevog/desnog VU mjerača, prikaza jačine zvuka ili ga jednostavno možete isključiti.

 

Dosta snage za vaše zvučnike

Sjajan sklop i toroidni transformator leži u srcu ovog pojačala AB klase. Sa svojih 100W po kanalu čiste, okretne snage i stabilnim radom do 4 ohma, 9000A možete koristiti sa širokim rasponom zvučnika.
Ugrađeno namjensko pojačalo za slušalice sa ulazom na prednjoj ploči omogućava vam da uključite svoje omiljene slušalice za nenametljivo privatno slušanje.

 

Povežite se putem Bluetooth-a

Bluetooth sa visokokvalitetnim aptX® kodiranjem daje vam opciju striminga prilagođen telefonu, tabletu ili računaru. Strimovanje aptX HD kodeka je gotovo CD kvaliteta i može vas iznenaditi koliko dobro zvuči. A korištenje LDAC načina striminga sa kompatibilnim prenosnim uređajima omogućava audio visoke rezolucije preko Bluetooth-a.

 

Visokokvalitetna phono stage za vaš gramofon

Savršen spoj za kvalitetan gramofon, ugrađen MM phonostage znači da ne morate kupovati poseban uređaj. Precizno RIAA ekvilizacija znači da dobijate izuzetne detalje i punu korist od bogatog zvuka vinila iz vaše dragocjene kolekcije ploča.

 

Fleksibilne veze i konfiguracije

Pet analognih stereo RCA ulaza i jedan XLR ulaz vam omogućavaju da povežete više analognih komponenti. A dva optička i dva koaksijalna digitalna ulaza daju vam mogućnost da koristite interni DAC visokih performansi 9000A sa bilo kojom komponentom koja ima digitalni izlaz. Možete povezati cd player i mrežni streamer kao i vaš TV za visoko detaljan stereo zvuk, visoke rezolucije do 24-bit/192kHz i imate mogućnost biranja digitalnih filtera za optimizaciju kvaliteta zvuka.

Ako volite audio datoteke super visoke rezolucije, povežite računar na USB ulaz tipa B. Ugrađeni ESS9038 Pro Saber32 Reference DAC može dekodirati PCM, DSD, pa čak i MQA datoteke sa TIDAL-a.

 

Vrhunski kvalitet zvuka

I najvažnije, 9000A se bavi kvalitetom zvuka. Koristeći vlastitu CFB (Complementary Feedback) tehnologiju, pojačalo je vrlo stabilno i termički efikasno. Odjeljak predpojačala je što je moguće jednostavniji, sa visokokvalitetnim komponentama koje se koriste u kompletnom sklopu. Ovo pojačalu daje veoma niske nivoe pozadinskih smetnji, što omogućava reprodukciju najsuptilnijih nijansi muzike.

 

Brand

Audiolab

Audiolab su renomirani proizvođači audio opreme, poznati po visokokvalitetnim audio komponentama. Njihovi proizvodi, kao što su pojačala, CD plejeri i DAC konverteri, ističu se izuzetnom izradom i vrhunskim zvukom, zadovoljavajući potrebe audiofila širom sveta. Audiolab je osnovan 1983. godine, a sjedište se nalazi Huntingdon, Cambridgeshire, Velika Britanija.  
Slični proizvodi