051 370 627
Akcija!

Audiolab DC BLOCK Black kondicioner struje

Blokiranje DC napona i uklanjanje radio i elektromagnetnih smetnji

Original price was: 277 KM.Current price is: 225 KM.

Šifra artikla 01032015 Kategorija
Facebook
WhatsApp
Email

Opis

Audiolab DC BLOCK – uklanja šumove iz napajanja i omogućava da muzika bude čista bez neželjnih prizvuka

Struja kojom napajamo audio sisteme, pogotovo pojačala, bi trebalo da je čista AC struja, savršeno simetrične sinusioide koja se naizmjenično mijenja između pozitivne i negativne faze. Ipak, u praksi, razni uređaji koji su priključeni na kućnu mrežu uzrokuju pomjeranja sa rezultatom pojave DC voltaže na napajanju.

AC transformatori u audio uređajima ne mogu tolerisati (preko određene granice) prisustvo DC voltaže. I manje od 500mV DC napona je dovoljno da utiče zvučne performanse i rezultira smetnjama koje se mogu čuti.

 

 

Blokiranjem i poništavanjem DC napona koji detektuje u AC napajanju iz mreže, Audiolab DC BLOCK koriguje struju i donosi poboljšanje koje definitivno možemo čuti tokom slušanja muzike. I ne samo što koriguje pomake u naponu, Audiolab DC BLOCK sadrži i filter za uklanjanje radio i elektromagnetnih smetnji iz mreže napajanja.
Sa Audiolab DC BLOCK imamo efektivan način uklanjanja šuma uzrokovanog jeftinim jedinicama za napajanje raznih kućnih uređaja i smetnji koje dolaze iz danas neizbježnih telefona, Wi-Fi mreža i Bluetooth signala.

 

Jednostavan za povezivanje, velika dobit u poboljšanju tona

Ne postoji specijalna nauka za spajanje DC BLOCKa u sistem. Jednostavno ga ubacite između audio komponente i utičnice odakle uzimate struju. Struja očišćena od smetnji će pobolšati cijeli audio sistem. Tiši rad pojačala znači manje distorzije u signalu koja utiče na ostale komponente i povećanje dinamičke muzike.

 


 

Specifikacija

  • Maksimalno opterećenje: 600VA
  • Namjenjen za pojačala snage do 2 x 150 W
  • Dimenzije: 113 x 59 x 140mm
  • Masa: 0.7 kg

Brand

Audiolab

Audiolab su renomirani proizvođači audio opreme, poznati po visokokvalitetnim audio komponentama. Njihovi proizvodi, kao što su pojačala, CD plejeri i DAC konverteri, ističu se izuzetnom izradom i vrhunskim zvukom, zadovoljavajući potrebe audiofila širom sveta. Audiolab je osnovan 1983. godine, a sjedište se nalazi Huntingdon, Cambridgeshire, Velika Britanija.