Akcija!

Audiolab M-DAC+ Aluminum Silver konverter

1.777,00 KM

Vrhunski DAC konverter za kućni muzički sistem

Šifra artikla 01030009 Kategorija
Facebook
WhatsApp
Email

Opis

Audiolab M-DAC Plus – izvucite maksimum iz digitalnih formata muzike

M-DAC+ je konverter namjenjen za kućnu upotrebu, ali za audiofilsku klasu korisnika koji za svoj kućni muzički sistem žele maksimalne performanse. “Napakovan” najnovijim tehnologijama, a zadržan u srednjoj audiofilskoj cjenovnoj klasi, M-DAC+ daje mogućnost zvučnog sistema iz kojeg su uklonjene sve moguće signalne smetnje i izobličenja tokom digitalno analogne konverzije.

 

ESS Sabre DAC za najfiniju konverziju

ES9018 Sabre 32-bit DAC chipset koji je korišten u srcu konvertera je jedan od najboljih koji se mogu naći na današnjem tržištu. Kompletna strujna kola koja okružuju konverter su uparena kako bi iporučila najfiniji signal, maksimalno umanjenih odstupanja signala i izobličenja. M-DAC+ isporučuje prirodan i čist ton sa zanemarivim šumom.

 

USB interfejs za ubacivanje računara u premium kućni sistem

Kao dodatak na dva koaksijalna i optička ulaza, M-DAC takođe sadrži i USB interfejs. Tako sa M-DAC+ možete pokrenuti svoju kolekciju muzike sa računara sa najminimalnijim mogućim varijacijama u konverziji što uvijek za rezultat daje čistiji zvuk, odnosno, veće zadovoljstvo slušanja muzike.
Ukoliko ćete koristiti USB interfejs, M-DAC vam omogućava navišu postojeću rezoluciju koja postoji. 32-bit/384kHz na ovom konverteru ga drži u klasi da ga ni u budćnosti nije moguće učiniti zastarjelim. Takođe, sa M-DAC+ možete slušati DSD (Direct Stream Digital) fajlove do  DSD256.
Na drugi USB (type B) ulaz možete spojiti Apple iPhone i iPad uređaje.

 

Razne konekcije za svestrani sistem

M-DAC Plus je opremljen i profesionalnom AES balansiranom digitalnom in/out konekcijom. Kombinovana sa XLR balansiranim stereo izlazima za spajanje na pojačalo, ovi izlazi daju najviši mogući kvalitet konekcija sa nenadmašnom otpornošću na električne smetnje, a sa signalom rezolucije do 192kHz.


 

 

Provjera dostupnosti