051 370 627
Akcija!

Audiolab Omnia Black pojačalo risiver

Sveobuhvatni “risiver” sa 2 x 50W pojačalom. Digitalni ili analogni izvor signala, OMNIA je sve objedinila u jednom kućištu.

Original price was: 3.575 KM.Current price is: 2.977 KM.

Šifra artikla 01025020 Kategorije , , ,
Facebook
WhatsApp
Email

Opis

Audiolab Omnia – pojačalo snage 2 x 50W koje će pokriti sve izvore zvuka. Digitalni streaming, gramofon, a CD plejer dobijate integrisan u pojačalu.

U kućištu OMNIA-e dobijate prilično sve, kada je u pitanju kućno slušanje muzike. Dodajte samo još par dobrih zvučnika i možete uživati u visokokvalitetnom tonu po kojem su Audiolab pojačala poznata u krugovima audiofila. Snaga koju OMNIA daje, 2 x 50W, je dovoljna da ispuni većinu soba moćnom zvukom.

Audiolab OMNIA je sveobuhvatno osmišljena da bude univerzalni sistem pojačanja za razne scenarije. Ukoliko ste orjentisani na digitalni streaming visoke rezolucije, OMNIA je vaša sprava. “Hi-res network streaming” je komponenta od velike važnosti na ovom pojačalu i podržana je WiFi i Ethernet mrežom, pored zgodne Bluetooth konekcije za puštanje muzike sa mobilnih uređaja. Ipak, bez obzira što je CD nosač zvuka sve manje korišten, Audiolab su odlučili da posvete pažnju svima koji još uvijek njeguju kolekciju diskova i u OMNIA ugradili visokokvalitetni CD plejer sa naprednom optikom koja pouzdano čita diskove.

Displej u boji, veličine 4,3” (11cm), pomaže jednostavnoj kontroli funkcija OMNIA i “real-time” VU metar koji će vam držati oko na eventualnim probijanjima signala.

 

Glavne karakteristike

  • Pametni dizajn koji objedinjuje sve relevantne izvore zvuka i pojačanje
  • Moćno Audiolab pojačalo za audiofile
  • Premium pojačalo za slušalice
  • Savršen domaćin digitalnim izvorima zvuka
  • DTS Play-Fi za streaming muzike, multi room potencijal i “Roon” testirano
  • Premium CD plejer koji pouzdano čita diskove
  • DAC koji je dostupan i preko USB konekcije direktno sa računara
  • Spojite TV, gramofon, konzole za igre, mobilne uređaje… u prinicipu bilo koji izvor zvuka

 

Moćno Audiolab pojačanje

Class AB pojačalo nam daje po 50W na oba kanala koji su dovoljni da napune većinu soba moćnim zvukom. Poznati Audiolab ton omogućava uživanje u muzici bez smetnji i degradaciji tona i najzahtjevnijim audiofilima. Sekcija pretpojačala na OMNIA radi savršeno i nezavisno, pa ukoliko imate priliku da koristite još veća, glasnija pojačala, možete upotrijebiti Pre Out izlaz.

 

Premium pojačalo za slušalice

Slušanje muzike na slušalice je danas veoma često. Audiolab je mislio na korisnike koji na ovaj način “tiho” uživaju u muzici i zbog toga su ugradili premium pojačanje za slušalice. Svi koji su vlasnici “hi-end” slušalica moći će iskoristiti njihov puni potencijal. Slušalice će dobiti dinamičan i frekvencijski izbalansiran ton u rasponu od 20Ω do 600Ω, što znači, da će OMNIA pogurati sve tipove, od amaterskih do profesionalnih, čak i one najtromije.

 

Moćan DAC za digitalne izvore zvuka

Bez obzira na digitalni izvor zvuka koji imate, OMNIA će ga prihvatiti. Visokokvalitetni ES9038Q2M/32 bit DAC konverter  obezbjeđuje  visoki kvalitet zvuka bez obzira da li slušate Spotify, internet radio ili uzimate signal sa TV-a. Digitalni procesing je u jezgri OMNIA i pravi je predstavnik današnje digitalne ere muzike.

DTS Play-Fi za streaming muzike

DTS Play-Fi je premium sistem sa bežičnom kontrolom koji objedinjuje streming servise. Besplatna aplikacija omogućava pristup internet radiju preko Sirius XM i druge servise kao Spotify, Tidal, Deezer i Amazon Music. OMNIA može da streamuje muziku i sa NAS drajvova i računara sa UPnP (Universal Plug and Play) podrškom.
DTS Play-Fi ima i “multi-room” potencijal da se uveže u veće sisteme ozvučenja u cijelom domu, a sve pod kontrolom jedne aplikacije. OMNIA je “Roon Tested” za Roon multi-format sisteme.

 

USB PC ulaz za fajlove visoke rezolucije, DSD, MQA

Digitalnom konverteru možete pristupiti i preko USB PC ulaza. Na ovaj način se možete digitalno spojiti na PC ili laptop i slušati svoje muzičke kolekcije. Kompatiblan je sa mnogim digitalnim formatima računajući i DSD (Direct Stream Digital). Spajanjem računara na USB ulaz dobijate fantastičan plejer fajlova visoke rezolucije. OMNIA je takođe kompatibilna sa MQA (Master Quality Authenticated) muzičkim fajlovima koji imaju specijalno umanjenu veličinu, pa su jednostavniji za nesmetan streaming i ostavljaju bolju iskoristivost kapaciteta memorije na računaru.

 

TV, konzole za igre, Bluetooth za smartfone

OMNIA raspolaže mnoštvom ulaznih konekcija. Digitalni optički ulazi (opt 1, opt 2) daju mogućnost spajanja TV-a, konzole za igre, TV box, DVD plejera…   bilo kojeg eksternog izvora muzike sa digitalnim izlazom.
Tu je i super zgodna Bluetooth konekcija za jednostavno spajanje smartphone telefona ili tableta na OMNIA pomoću naprednog 5.0 linka.

 

Analogni ulazi

Iako je digitala u centru pažnje, nikako nisu zaboravljeni analogni uređaji. Sa tri analogna ulaza (aux 1, aux 2, aux 3) i jednim phono ulazom za gramofon, OMNIA može objediniti ozbiljne kućne muzičke sisteme. Visokokvalitetno phono pretpojačalo sa minimalnim šumom isporučuje pun i balansiran ton koji održava toplinu i dubinu zvuka vinil ploča.

Brand

Audiolab

Audiolab su renomirani proizvođači audio opreme, poznati po visokokvalitetnim audio komponentama. Njihovi proizvodi, kao što su pojačala, CD plejeri i DAC konverteri, ističu se izuzetnom izradom i vrhunskim zvukom, zadovoljavajući potrebe audiofila širom sveta. Audiolab je osnovan 1983. godine, a sjedište se nalazi Huntingdon, Cambridgeshire, Velika Britanija.