Akcija!

Austrian Audio Hi-X65 studio slušalice

596,00 KM

Divno otkrivanje muzike. Tako najbolje možemo opisati zapanjujuće detaljan zvuk Hi-X65 slušalica. Dizajnirane i proizvedene u Austriji, svaki detalj Hi-X65 slušalica je doveden do perfekcije. Odlične za profesionalnu audio produkciju, ali i savršen izbor za audiofile koji hoće da čuju svaku nijansu u muzici.

Šifra artikla 04347102 Kategorije , , Tag
Facebook
WhatsApp
Email

Opis

Profesionalne Open-Back Over-Ear studijske slušalice

Na krilima uspjeha Hi-X55 i Hi-X50 slušalica, Austrian Audio je izbacio nove open-back Hi-X65 slušalice. Ovaj put još jednom poboljšavajući performanse za miksanje i mastering i za superprecizno slušanje u kritičnim fazama audio produkcije.

Iste osobine zbog kojih su odlične za profesionalnu audio produkciju, čine ih savršenima i za audiofile koji hoće da čuju svaku nijansu u muzici.
Hi-X65 slušalice su izgrađene oko drivera koji su prvi put dizajnirani imajući na umu open back konstrukciju, a njihovo slušanje je daje potpuno novu dimenziju vašoj muzici. Open back dizajn donosi prirodan, čist i prostran zvuk, gdje svaki element ima jasan karakter. Hi-X65 slušalice pružaju preciznu zvučnu perspektivu visoke rezolucije, što je nezamjenjivo za profesionalni mix i mastering.

 

Austrian Audio Hi-X65 slušalice nagrade

 

Kvalitet novih Hi-X65 slušalica shvatit ćete onog trenutka kad ih izvadite iz kutije, prije nego što uopšte poslušate prvu notu. Slušalice su maksimalno udobne za sate i sate rada bez umaranja, a kvaliteta izrade je bezkompromisna, kao što biste i očekivali od Austrian Audio kompanije. Hi-X65 su dizajnirane i proizvedene u Austriji, i iza njih stoji tim stručnjaka sa dugim iskustvom u izradi visokokvalitetnih mikrofona i slušalica za zahtjevne audio profesionalce.

Konačni test kvaliteta je u slušanju. Stavite slušalice, uključite muziku i iskusite sami jasnoću i preciznost Hi-X tehnologije u open back dizajnu.

Provjera dostupnosti