051 370 627

Bluesound POWERNODE Black Streaming Amplifier

1.944 KM

Šifra artikla BLU25100 Kategorije ,
Facebook
WhatsApp
Email

Opis

Bluesound – vrhunski izbor za strimovanje muzike

 

Wireless Multi-Room Music Streaming Amplifier

Od kada je prvi put osnovan, Bluesound je posvećen najkvalitetnijem sistemu za strimovanje u više prostorija koji je jednostavan za korištenje. Hi-Res reprodukcija muzike je u srcu Bluesound-a, što je samo jedan od razloga zašto zvuči tako dobro i što je pobrao gotovo sve nagrade o svojoj klasi:What Hi-Fi, Stuff, EISA i AVS Forum su samo neke od velikih publikacija i sajtova koji su Bluesound-u dali najviše ocijene.

 

Bluesound Powernode: dobitnik svih nagrada je postao još bolji

All in one pojačalo koje je promjenilo audiofilski svijet. Za sve ljubitelje striminga, sa fantastičnim zvukom i jednostavnim korištenjem, Bluesound POWERNODE je definitivno najbolji izbor.

Kritičari i audiofili ga smatraju jednim od najboljih u svojoj klasi, a najnoviji Bluesound POWERNODE je bolji nego ikad. Sa za trećinu većom snagom nego ranije, HibridDigital pojačalo od 80W po kanala bez problema pokreće bilo koji zvučnik i ispunio prostoriju zvukom. Poboljšana je i implementacija DAC-a, što je dovelo do poboljšanja kvaliteta zvuka. Revidirana je i kontrolna tabla pa zajedno sa novom vrhunskom mat satenskom završnom obradom, čini POWERNODE elegantnijim nego ikad.

 

Osnovne karakteristike

 • 80 W po kanalu HybridDigital™ tehnologija pojačanja
 • Napredni Quad-Core 1.8GHz ARM® Cortex™ A53 procesor i 32-bit/384khz premium DAC dizajn za uglađenu reprodukciju sa velikom preciznošću i audio čistoćom
 • HDMI (ARC & eARC) povezivanje
 • Sadrži digitalne, optičke i analogne ulazne konekcije, žičane i bežične slušalice te subwoofer izlaze
 • Wireless Dolby® surround sound
 • Dual band Wi-Fi, Gigabit Ethernet i podrška za Bluetooth aptX™ HD Bluetooth omogućava reprodukciju signala bez prekida
 • Audio streaming visoke rezolucije sa pristupom Internet radio stanicama, cloud music servisima i naravno korisničkoj lokalnoj arhivi muzike
 • Stvaranje i kontrola multi-room sistema pomoću intuitivne BluOS Controller aplikacije
 • Touch kontrola na gornjoj ploči sa presetima
 • Konekcija sa BluVoice skill u Alexa app sa upotrebom Amazon’s Alexa voice assistant za kontrolu plejera u prostorijama

 

Strimujte muziku visoke rezolucije po svom domu – bez napora

Širok spektar Bluesound proizvoda omogućava vam da postavite kompletan muzički sistem u vašoj kući. Izaberite između Ethernet-a i naprednog wi-fi-ja za brzo i lako podešavanje sa postojećom kućnom mrežom. Sa nevjerovatno brzim, četvorojezgarnim Arm procesorom možete biti sigurni u besprekorni zvuk bez preskakanja ili prekida – čak i sa muzičkim fajlovima visoke rezolucije.

 

Samo dodajte zvučnike: 80W po kanalu

Uz ugrađeno HibridDigital pojačalo od 80W, samo dodajte zvučnike po svom izboru i imate vrhunski kvalitet zvuka. POWERNODE bez napora napaja vaše zvučnike, što znači da možete koristiti sve veličine zvučnika u svim vrstama oblika i veličina prostorija.

 

Pristupite svojim omiljenim servisima za strimovanje i još mnogo toga

Bluesound-ov operativni sistem, BluOS, vam omogućava da strimujete, u hi res formatu, svu svoju omiljenu muziku, podcast-ove i radio stanice. Sinhronizujte se sa ličnim muzičkim bibliotekama preko wi-fii mreže i povežite do 200.000 numera bez gubitaka u kvaliteti zvuka. Doživite zvuk studijskog kvaliteta MQA muzike na Tidal-u, uživajte u svakodnevnom korištenju Spotify-a ili se povežite i strimujte omiljene pjesme preko Apple AirPlay 2 i aptx HD Bluetooth-a.
Radeći sa Apple AirPlay 2, POWERNODE se može kontrolisati glasom preko Siri. Alternativno, možete olakšati glasovnu kontrolu preko Alexa ili Google Assistant sistema – izbor je vaš.

 

Kontrola preko iOS-a, Android-a, Windows-a ili Mac-a

Sa Bluesound sistemom za striming, niste zaglavljeni sa jednim operativnim sistemom. Potpuna kontrola je moguća uz Apple iOS (iPhone/iPod Touch/iPad) i Android pametne telefone i tablete. Kontrola radne površine je takođe moguća preko Windows i Apple macOS operativnih sistema.

 

Povežite svoje druge izvore

Više od samo bežičnog muzičkog uređaja, POWERNODE deluje kao srce vašeg sistema. Ulazi uključuju HDMI ARC i dvostruke 3,5 mm ulaze koji su pogodni za analogne ili optičke digitalne signale. Oni su idealni za povezivanje vašeg TV-a, konzole za igre, pa čak i vašeg CD plejera. Za reprodukciju sačuvanih muzičkih datoteka, postoji i USB ulaz. Želite da slušate muziku sa slušalicama? Sa POWERNODE, imate izbor žične ili Bluetooth bežične veze – pokrivajući skoro svaki tip dizajna slušalica.

 

Moderan i nenametljiv

Ne veći od tipičnog wi-fi rutera, Bluesound POWERNODE je diskretan i nenametljiv. Izbor novih, mat satenskih crnih ili bijelih završnih obrada omogućava vam da se POWERNODE lako uklopi u vaš enterijer. Ako nemate telefon ili tablet pri ruci, sa gornje strane POWERNODE-a je interfejs osetljiv na dodir, što čini direktnu kontrolu lakšom nego ikad. Postoji i opcija kontrole daljinskim upravljačem ( kupuje se odvojeno).


 

Specifikacija

 • Supported Audio File Formats: MP3, AAC, WMA, WMA-L, OGG, ALAC, OPUS
 • Supported Hi-Res Audio File Formats: FLAC, MQA, WAV, AIFF, MPEG-4 SLS
 • Supported Multi-Channel Audio Formats: Dolby Digital
 • Processor: ARM® Cortex™ -A53, Quad-Core, 1.8GHz per core
 • Native Sampling Rates: up to 192 kHz
 • Supported Network File Sharing: Server Messsage Block (SMB) up to 200,000 files
 • Native Sampling Rates: up to 192 kHz
 • Bit Depths: 16 – 24
 • Performance: SNR -100dBA, THD+N, 0.008%
 • DAC: 32-Bit, 384kHz, Differential Output design
 • Amplification: HybridDigital™
 • Rated Power Output: 80W x 2 (8 Ohms)
 • IHF Dynamic Power: 220W (4 Ohms) / 130W (8 Ohms)

Brand

Bluesound

Bluesound su lideri u oblasti bežičnog hi-fi zvuka i nudi vrhunske performanse i praktičnost korisnicima širom sveta. Njihovi proizvodi kombinuju vrhunsku tehnologiju sa elegantnim dizajnom, pružajući korisnicima izvanredno iskustvo slušanja muzike. Sjedište Bluesound je u Pickering, Ontario, Kanada