051 370 627
Akcija!

Bluesound PULSE MINI 2i Black Wireless zvučnik

Svestrani audiofilski wireless zvučnik sa sveobuhvatnim analognim i digitalnim konekcijama za ozbiljan zvuk u domu. multiroom ready, Smart DSP pojačalo snage 100W

Original price was: 1.522 KM.Current price is: 1.275 KM.

Šifra artikla BLU42120 Kategorije , ,
Facebook
WhatsApp
Email

Opis

Kompakt bežični Multi-Room Music Streaming zvučnik

 

PULSE MINI 2i redefiniše šta kompaktno znači u svijetu zvučnika. Isporučuje bogat i dinamičan ton snage 100W bez obzira gdje ste ga pozicionirali.

PULSE MINI 2i aktivni zvučnik objedinjuje decenije iskustva u dizajnu HiFi opreme. Isporučuje bogat i detaljan zvuk i lako se pozicionira u manjim sobama, a da ne umanjuje ugođaj u streamingu zvuka visoke rezolucije. Doživite duboki bas i full-range zvuk bez izobličenja. Moćno 100W pojačalo gira dva 4” woofera i dva 0,75” visokotonca

Zvučnik je namjenjen Bluetooth i Wi-Fi Audio Streaming sistemima i kontroliše se preko BlueOS aplikacije, a moguća je i glasovna kontrola pomoću Amazon Alexa Skills.

 

 

Glavne osobine

 • Drajveri: woofer 2 x 4″ (102mm), visokotonci 2 x  0.75″ (19mm)
 • Snaga 100W
 • Ulazi optički, analogni, USB, mrežni
 • Podržani Audio formati: MP3, AAC, WMA, OGG, WMA-L, ALAC, OPUS
 • Podržani Hi-Res Audio formati: FLAC, MQA, WAV, AIFF
 • Bežični AptX Bluetooth, Apple AirPlay 2, Spotify, Tidal, Roon ready
 • Visoka rezolucija zvuka do 24-bit/192kHz
 • Frekvencijski odziv 50Hz-20kHz ±1.5 dB, -10 dB @ 40Hz
 • Dimenzije 335 x 172 x 155 mm
 • Masa 3.6kg
 • Boja crna

 

PULSE MINI 2i je višenamenski zvučnik koji može funkcionisati samostalno ili kao dio većeg surround i multiroom sistema. PULSE MINI 2i daje više detalja u zvuku od zvučnika koji su duplo više veći, a sve zahvaljujući naprednom dizajnu i rasporedu woofera i visokotonaca ua široki sweetspot u sobi i moćnom pojačalu koje će sobu napuniti ozbiljnim stereo zvukom.

 

 

Konekcije za razne izvore zvuka

PULSE MINI 2i se može povezati sa izvorom zvuka na mnoge načine bežično ili kablovima – digitalno ili analogno. Mrežno
Ethernet RJ45, 100BaseT, Wi-Fi 5 (802.11ac, dual-band), USB 1 x Type-A port za USB stikove (Fat32 ili NTFS format), audio ulaz kombo – Toslink/3.5mm stereo, bežično sa Bluetooth i podrškom za aptX® HDa tu je i izlaz za slušalice. U kojoj god konekciji da se nađete imaćete kvalitetnu vezu sa izvorom zvuka.

 

BluOS operativni sistem za kontrolu

Kontrola zvuka se dešava preko BluOS aplikacije, a moguće je i upravljanje glasovnim komandama preko Amazon Alexa Skills. Muziku sa Apple uređaja strimujte pomoću AirPlay 2, a podržani su i Spotify Connect, Tidal Connect i Roon Ready.

 


 

 

Brand

Bluesound

Bluesound su lideri u oblasti bežičnog hi-fi zvuka i nudi vrhunske performanse i praktičnost korisnicima širom sveta. Njihovi proizvodi kombinuju vrhunsku tehnologiju sa elegantnim dizajnom, pružajući korisnicima izvanredno iskustvo slušanja muzike. Sjedište Bluesound je u Pickering, Ontario, Kanada