051 370 627
Akcija!

Bluesound PULSE SOUNDBAR+ Wireless zvučni sistem

Streaming Sound System, bežično i kablovsko povezivanje, analogne i digitalne konekcije, nenadmašan kućni zvučni sistem koji se može proširiti u surround ili multi room sistem

Original price was: 2.395 KM.Current price is: 1.877 KM.

Šifra artikla BLU42220 Kategorije , , , ,
Facebook
WhatsApp
Email

Opis

Audiofilski Soundbar zvučni sistem za sve potrebe kućne zabave

 

Dvokanalni Stereo sistem sa snagom 120W, Bluetooth, LAN i Wi-Fi povezivanje

PULSE SOUNDBAR+ se sastoji od dva 4” woofera, dva 2” srednjetonska drajvera i dva 1” tweeter visokotonca. Svi ovi zvučnici zajedno stvaraju široku full-range tonsku sliku za maksimalno uživanje u zvuku. Ugrađeno Dolby Atmos dekodiranje stvara virtuelnu 3D zvučnu sliku za kompatibilne medijima i urđajima koji su izvor zvuka. Dolby Atmos omogućava da filmove, igrice i sportski program doživite na potpuno novom nivou.

 

 

Glavne osobine

 

  • Ulazi HDMI eARC, optički, analogni 3.5mm
  • Podržava audio formate FLAC, MQA, WAV, AIFF, Dolby Atmos; Dolby Digital
  • Boja crna
  • Streaming AirPlay 2, Spotify Connect, Tidal Connect, Roon Ready, BluOS
  • Bluetooth dvosmjerna veza sa podrškom za aptX HD
  • Glasovna kontrola sa Amazon Alexa i Siri 
  • Dimenzije (V/Š/D) 14 x 107 x 7cm
  • Masa: 6.5kg

 

PULSE SOUNDBAR+ omogućava streaming muzike sa popularnih online muzičkih platformi, povezivanje sa telefonom ili drugim uređajima sa aptX HD Bluetooth vezom. Povezivanjem sa PULSE FLEX zvučnicima možete stvoriti fantastičan bežični suround sistem koji će promijeniti dimenziju u vašoj sobi za zabavu.

 

 

Konekcije za razne izvore zvuka

PULSE SOUNDBAR+ se može povezati sa izvorom zvuka na mnoge načine bežično ili kablovima – digitalno ili analogno. TV, konzole za igrice, streming servisi za muziku, laptop, iPad, telefon, muzičke arhive preko HDMI eARC, Apple AirPlay2, dvosmjernim aptX HD Bluetooth, optički kabl, aux 3.5mm džek, USB. U svakom slučaju imaćete kvalitetnu vezu sa izvorom zvuka.

 

BluOS operativni sistem za kontrolu

Kontrola zvuka se dešava preko BluOS aplikacije, a moguće je i upravljanje glasovnim komandama preko Siri ili Amazon Alexa. Muziku sa Apple uređaja strimujte pomoću AirPlay 2.


 

 

Brand

Bluesound

Bluesound su lideri u oblasti bežičnog hi-fi zvuka i nudi vrhunske performanse i praktičnost korisnicima širom sveta. Njihovi proizvodi kombinuju vrhunsku tehnologiju sa elegantnim dizajnom, pružajući korisnicima izvanredno iskustvo slušanja muzike. Sjedište Bluesound je u Pickering, Ontario, Kanada  
Slični proizvodi