Akcija!

Bluesound PULSE SUB+ Wireless aktivni subwoofer

1.655,00 KM

Aktivni bežični subwoofer, snaga 150W RMS (200W maks) 8” woofer, kontrola preko BluOS app

Šifra artikla BLU42230 Kategorije , ,
Facebook
WhatsApp
Email

Opis

Audiofilski bežični 8” subwoofer kontinuirane snage 150W

 

SUB+ podiže snagu kućnog kina dodajuću duboke i precizne bass frekvencije za muziku, film, igrice, gledanje sporta i to bežično

Podignite ugođaj slušanja zvuka u domu na novi nivo pomoću PULSE SUB+ bežičnog aktivnog subwoofera. Dizajniran je za upotrebu sa Bluesound wireless zvučnicima, pojačalima i streamerima, a sastoji se od 8” woofera i smart DSP pojačala koje isporučuje 150W (RMS kontinuirno) dubokog i detaljnog bassa bez izobličenja. Elegantno je i kompaktnih dimenzija, a bežično povezivanje daje beskonačne opcije za pozicioniranje u sobi. BluOS aplikacija omogućava uparivanje i podešavanje parametera veoma jednostavno i brzo.

 

 

Glavne osobine

 

  • Bežično povezivanje sa Bluesound zvučnim sistemom ili kablovski kao standard subwoofer sa drugim kućnim audio sistemima
  • 8” Polypropylene cone, Rubber Surround woofer
  • Snaga pojačala 150W RMS (maks dynamic snaga 200W), Smart DSP, Class D
  • Dimenzije 457 x 300 x 146mm
  • Masa: 8.28kg

 

Utegnut i dinamičan PULSE SUB+ se spušta sve do 22Hz bez izobličenja i idealan je za proširenje svih tipova kućnih zvučnih sistema. Za još moćnije Bluesound sisteme možete dodati dva PULSE SUB+ subwoofera i sve kontrolisati preko jedne BluOS aplikacije.

 

Postavite ga bilo gdje

PULSE SUB+ je prilično fleksibilan kada je u pitanju izbor mjesta gdje će biti ipostavljen. NJegov dizajn omogućava da ga postavite vertikalno ili horizontalno, pored ili iza namještaja ili ispod krevete. U svakom slučaju očekujte ozbiljno drmanje sobe sa dubokim i definisanim basovima.

 

 

BluOS operativni sistem za kontrolu

PULSE SUB+ wireless subwoofer je dizajniran da bude jednostavan u upotrebi, a sve zahvaljujući BluOS App koja omogućava da se sub brzo poveže sa bilo kojim Bluesound Playerom. Nakon toga aplikacija daje jedostavne kontrole za glasnoću, skretnicu i fazno poravnanje kako bi PULSE SUB+ podesili za maksimalnu efikasnost u sobu u kojoj je instaliran.


 

 

Provjera dostupnosti