051 370 627
Akcija!

Fyne Audio F500 Dark Oak bookshelf zvučnici (par)

Fyne Audio F500 je pravo malo “čudo” od zvučnika. Sa impresivnom, otvorenom i privlačnom zvučnom slikom, ovaj zvučnik je zadovoljstvo slušati. IsoFlareTM point source drajver , 150mm bass/mid driver, 25mm visokotonac, snaga 60W RMS.

Original price was: 1.855 KM.Current price is: 1.250 KM.

Šifra artikla FYN42500 Kategorije , ,
Facebook
WhatsApp
Email

Opis

Bookshelf zvučnik sa koaksijalnim drajverom

 

Sa otvorenim, čistim audiofilskim dizajnom, Fyne Audio F500 je idealan za manje i srednje prostorije za slušanje koristeći jedan 150mm (6″) IsoFlareTM point source drajver u kompaktnom, portovanom kućištu.

 

 

Idealno za manje sobe ili kućno kino

Kao dio F500 serije, i ovi zvučnici su idealni kao prednji i/ili zadnji zvučnici u sistemu kućnog kina. Naravno, ovakav dizajn ih čini savršenim izborom za dio nekog vrhunskog stereo sistema u manjim i srednjim prostorijama.

 

Point-Source dizajn drajvera

Dajući dodatnu širinu i snagu već prepoznatljivom zvuku serije F500, IsoFlareTM point source drajver u istoj osi sadrži bass/mid driver i visokotonac. Ova kombinacija daje sjajnu stereo sliku sa mnogo detalja, a zbog BassTraxTM Tractrix difuzor sistema energija bas frekvencija se integriše ravnomjerno u prostoriju.

Njihov IsoFlareTM dizajn obezbeđuje konstantnu usmjerenost zvučnog talasa i pruža izvanrednu stereo sliku, a zvuk visokih frekvencija se savršeno stapa sa ostatkom miksa, dajući prirodan zvuk sa širokom zvučnom slikom.

 

Jedinstveni BassTrax sistem

Inovacija se nastavlja sve do kraja zvučnika, sa BassTrax sistemom portova. Umjesto da koristi osnovni bas port na prednjoj ili zadnjoj strani kućišta, Fyne Audio je razvio sofisticirani sistem portova koji se pokreće nadole. Usmjeravajući vazduh kroz profilisani difuzor, on se ravnomjerno raspršuje u prostoriji. Ovakav dizajn olakšava posao oko pozicioniranja zvučnika u prostoriji.

 

Vrhunski kvalitet završnih obrada

Umesto da koristi jeftin vinil, Fyne Audio je odlučio da koristi odabrane furnire od pravog drveta. Luksuzno dovršen, ovaj savremeni zvučnik dostupan je u black oak ili dark oak finišu i u crnoj ili bjeloj boji sa visokim sjajem. Povećavajući njegovu estetsku privlačnost, zvučnik ima blago zakrivljenu prednju i zadnju pregradu koja dodatno doprinosi akustičnim performansama.

 


 

Fyne Audio F500 osobine:

 • Sistem:  dvosistem, bas izduv prema dole, BassTrax Tractrix difuzor
 • Preporučena snaga pojačala: 30 – 120 W
 • Kontinuirana RMS snaga: 60 W
 • Osjetljivost (2.83 V @ 1m): 89 dB
 • Nominalna impedansa: 8 Ω
 • Frekvencijski odziv (-6dB): 45 Hz – 34 kHz
 • Zvučnici: 1 x 150 mm IsoFlare point-source, multi-fiber bas/srednjetonska membrana s FyneFlute vješanjem i compression driver visokotoncem magnezijumske 25mm kupole, sistem feritnih magneta
 • Crossover (skretnica):  1.7 kHz
 • Tip skretnice:  2nd order low pass, 1st order high pass
 • Dimenzije (VŠD): 325 x 200 x 318mm
 • Masa:    7.3kg (komad)
 • Završna obrada: Dark oak, tamni orah

Brand

Fyne Audio

Doživite fantastičan FYNE AUDIO zvuk u svom domu HiFi ili Home Cinema - šta god da je u planu uživaćete u Fyne Audio audiofilskom kvalitetu sve i jednog modela, od malih bookshelf zvučnika, pa sve do Vintage Classic serije koja nas vraća u zlatno doba HiFi prestiža.
Slični proizvodi