Akcija!

Pro-Ject E1 Phono High Gloss BL OM5E gramofon

575,00 KM

Gramofon, manual, belt drive, ugrađena Ortofon OM5E zvučnica, ravna ručka male mase, Phono preamp

Šifra artikla 51390015 Kategorije , , Tag
Facebook
WhatsApp
Email

Opis

Ulazak u svijet analognog zvuka ploča, sa stilom

 

Pored elegantnog dizajna Pro-Ject uvijek prednost daje kvalitetu zvuka. U gramofon je ugrađena Ortofon OM5E zvučnica i Phono preamp


Entry-level gramofon sa velikim i čistim tonom koji ostavlja utisak


 

Pro-Ject E1 gramofon će biti vaš ulaz u divan svijet analognog zvuka vynil ploča. Ručno je izgrađen u Češkoj republici i ima sjajne tonske karakteristike u svojoj cjenovnoj klasi. Nije bitno da li ste početnik, HiFi povratnik ili iskusni audiofil ljubitelj vinila, E1 daje odlične karakteristike za svoju cijenu.

 

Glavne karakteristike:

 

  • Dolazi za Ortofon OM5E zvučnicom, ugrađen Phono preamp
  • Belt-drive pogon sa sinhronizovanim motorom, silikonski remen
  • Aliminijumska ručka male mase
  • Čvrsto fiber kućište pomaže kod umanjenja prizvuka vibracija
  • Pozlaćeni kontakti konekcija
  • Elegantan poklopac protiv prašine
  • Ručno izgrađen u EU – Češka republika

 

Ručica savršeno uparena sa Ortofon OM5E zvučnicom

E1 Phono je pravi plug & play gramofon jer dolazi spreman za rad sa Ortofon OM5E zvučnicom i Phono preampom. Ravna ručica ultramale mase je dizajnirana kako bio savršeno prihvatila Ortofon OM5E zvučnicu koja dolazi u paketu sa gramofonom.
Sve šta bi korisnik trebalo da uradi je da raspakuje gramofon, skine štitnik ležaja, montira remen, skine štitnik igle i uključi gramofon.
E1 ima ugrađen Phono Preamp audio izlaz, pa će korisnik moći koristiti gramofon sa bilo kojim stereo pojačalom koje mu je na raspolaganju sa Line, Aux, Tape ili Phono ulazima.

 

 

Prelijep dizajn, bogat i živ zvuk

Kućište od kompozitnog fiber materijala je izrađeno CMC tehnologijom.  Sve na gramofonu je pažljivo upareno – fiber kućište, ručka male mase, anti-resonant tanjir, Ortofon OM5E zvučnica, sinhronizovani tihi DC motor. Poklopac protiv prašine je postavljen na podesive šarke.
Premium materijali, estetika sa stilom, bogat i živ ton… sve na E1 Phono govori da je savršen gramofon za ulazak u audiofilski svijet.

Provjera dostupnosti